#CAMPER #VERDWAALD #ROEIBOOT
In deze vlog zie je dat ik samen met mijn pa de boottent na de reparatie weer ga monteren. Dat is een flinke klus, maar het resultaat mag er zijn en hij is weer beschermd tegen de elementen.
We vervolgen in deze vlog ook weer het camperavontuur en vertrekken vanuit Rothenburg en gaan op weg naar de Vloggende Bestemming Landsberg am Lech. Het zit ons deze dag niet echt mee want het komt met bakken uit de hemel en raken ook nog eens de weg kwijt!
Gelukkig kunnen we Landsberg am Lech nog bekijken met een klein zonnetje erbij, maar dat veranderd snel.

Ook zie je in deze vlog dat ik een bijzonder pakketje ga brengen samen met ChiKo bij mijn vrienden Erik en Diana op hun jacht de ‘Enjoy Life’
Ik vind het heel spannend, want heb er lang over gedaan om het te ontwerpen en nu eindelijk kan ik het overhandigen. En het kan voor jou ook heel leuk zijn! Wat dat is kan je zien in deze vlog!
Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *