#ACHTERVOLGD #KUSTWACHT #SPEKTAKEL
In deze vlog zie je dat we in Den Helder zijn en daar is dit weekend heel veel te zien. Sail Den Helder en de Marinedagen vallen samen en trekt heel veel bezoekers. Ik mag mee met de bijzondere sloep van Tim. Wat het verhaal hierachter is zie je in de vlog. Arie en Caroline gaan ook mee en we gaan een stukje de Waddenzee op. Het water is er nogal ruw maar het sloepje weet het aardig te trotseren. We krijgen ineens bezoek van de Kustwacht. Maar waarom?
Het zwaar beveiligde terrein van de Marine is deze dagen opengesteld en er worden spectaculaire demo’s gegeven.
Ik neem nog een kijkje op het grootste Marineschip van de vloot de Zr.Ms. Karel Doorman. Een joekel van een schip en dit is mijn kans eens een kijkje binnen te nemen en ik neem jou mee!

Ook zie je in de vlog dat we in Delft zijn en de bijzondere stad gaan bekijken. We krijgen bezoek van de doktor aan boord. Waarom dat zie je in deze vlog!

Veel plezier met kijken!

* De BBQ die ik heb gekregen komt van de firma NomadiQ en voor de volgers van De Vloggende Bestemming is er een leuke actie, want je krijgt 5% korting in de webshop als je de kortingscode
devloggendebestemming gebruikt. Hieronder staat de link van webshop.
https://www.nomadiqbbq.com

Top Windows actie
Voor de kijkers van De Vloggende Bestemming is er een exclusieve kortingsactie voor deze dubbelglas dekluiken. Als je interesse in deze dubbelglas luiken kan je een mail sturen naar info@topwindows.nl met daarin de vermelding dat je dit gezien hebt bij de Vloggende Bestemming. Geef dan meteen even aan welke afmeting luik je zou willen, zodat ze een berekening kunnen maken voor een offerte. Het leuke is dat je dan 5% korting ontvangt!
Maar er is nog een leuke actie, want er is ook een korting van 5% op de dubbelglas patrijspoorten van TopWindows. Ik heb 10 stuks op mijn boot en ben er zeer blij mee, want heb simpelweg geen last meer van condens en ook de klapbare luiken zijn ideaal om te luchten en voorzien van een hor- regenkap combinaties. Niet alleen op de dubbelglas patrijspoorten, maar ook op bijbehorende zaken zoals de hor-regenkap combinaties en montagemateriaal voor de poorten krijg je 5% korting.
Ga naar de website van TopWindows en voer daar als kortingscode VLOGGENDEBESTEMMING5 in en dan wordt de 5% van het bedrag in mindering gebracht.

De link van de website;
https://www.topwindowsshop.com/nl
De actie is geldig tot 1 Juli 2023

——————
De elektrische vouwfiets die ik rij komt van de firma Lacros uit Schijndel.
Dit is de link; https://www.lacros.nl/nl/
Als je iets leuks uit gaat zoeken bij Lacros en je noemt mijn naam heb ik er ook iets aan, want krijg daar een kleine vergoeding voor.

De Fatbike fiets die je in de vlog ziet komt van Himiway en is te bestellen via de onderstaande link.
https://nl.himiwaybike.com/products/himiway-electric-fat-bike?sca_ref=2790336.kcxuISY3g5
Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar info@devloggendebestemming.nl voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *