We starten een nieuw avontuur! Samen met mijn pa en de 2 honden ChiKo en Trixie gaan we op pad met de VB00PA. De aankomende vlogs kan je gaan genieten van alles wat wij onderweg meemaken. We gaan met de camper afreizen naar de Oostenrijkse Alpen. Al sinds ik een kleine jongen was ben ik met mijn familie in de winter naar Oostenrijk gegaan, maar buiten het wintersport seizoen ben ik er nog nooit geweest en daar gaat nu verandering in komen. Ik ben heel benieuwd naar hoe ik dat gaat vinden, maar dat moet vast heel mooi gaan worden. Helemaal om dat samen met mijn pa en de honden te gaan doen. Zoals je van mij gewend ben film ik alles weer wat we onderweg tegenkomen en neem jou mee op onze reis!

Ook gaan we veel mooie gebieden in Duitsland aandoen, ook daar heb ik nog veel te ontdekken en is nieuw voor me.

In deze eerste vlog van deze nieuwe serie, zie je dat we vertrekken vanuit Nieuw-Lekkerland en aankomen op de eerste stop van deze reis. Tolkamer is Vloggende Bestemming en we staan op een spectaculaire camperplaats klem aan de Rijn, waar veel scheepvaart voorbij komt en veel te zien is.

Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl
Gear:
Camera: Sony ZV1
DJI Pocket 2
Drone: DJI mini 3 Pro

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.