#VAREN #SPECTACULAIR #VLOOTSCHOUW
In deze vlog zie je dat we gaan meevaren tijdens de spectaculaire vlootschouw tijdens Dordt in stoom. De vlootschouw is de officiele opening van dit weekend waar zo’n 250.000 mensen op af komen. Ik vaar samen met mijn pa mee met maatje Merijn en zijn tweelingbroer Jelle. We gaan met Merijn zijn houten bootje die helemaal is de sfeer past. Een prachtig scheepje waar hij maar wat trots op is. Het is nog even spannend of de weergoden ons goed gezind zijn. Er trekken hele donkere wolken over. Maar het is genieten om al die historische schepen voorbij te zien komen en uiteraard veel stoomboten!

In het begin van de vlog zie je nog even dat ik een creatieve oplossing heb gevonden om mijn ramen op de VB002 te blinderen. Ik heb het zelf gemaakt en kostte maar weinig.

Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala
Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nlCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.