#LOCHNESS #MYSTERIEUS #MONSTER
In deze vlog, die ik je helaas door een technisch probleem van mijn computer een dag later kan presenteren, zie je weer volop avontuur vanuit Schotland!
We rijden dwars door de Highlands en stoppen nog even in het kleinste skigebied van Schotland Lecht. Er zijn 15 liften en de langste piste is 1 kilometer lang. Leuk om te zien.

In Tomatin gaan we een whiskeydestillerderij bezoeken en krijg ik een speed prive rondleiding van Fiona. Erg interessant om het zien hoe het proces van deze populaire sterke drank in zijn werk gaat.

Ook zie in deze vlog dat we een mooie plekje hebben gevonden aan het wereldberoemde Loch Ness. Iedereen kent de sage van het monster Nessie die hier zou leven op grote diepte. Eerst hadden we onze twijfels bij deze beweringen, maar nu hebben we zelf ook iets bezonders meegemaakt. Wat we hebben gezien dat kan je bekijken in deze vlog!

Veel plezier met kijken!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar info@devloggendebestemming.nl voor de mogelijkheden!

Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *