#VAARTRIP #SUPERJACHT #BRANDWEERCAMPER
In deze vlog zie je dat we het laatste deel van onze 600km lange vaartrip afsluiten. We varen over het Amsterdam-Rijnkanaal om zo via de Beatrixsluis de lek op te gaan. Het is net te ver op deze vaardag om Dordrecht te bereiken en hebben nog een laatste stop en dat is in de Jachthaven Liesveld. Een prima verblijf en bekend terrein want dat was altijd de thuishaven van mijn vader. De volgende dag varen we over de Lek en de rivier de Noord. Daar komen we langs de superjacht bouwer Oceanco in Alblasserdam. Daar ligt een joekel van een jacht. Ongelofelijk gewoon!

Uiteindelijk komt Dordrecht in zicht en vaar ik na 5 weken weer mijn thuishaven in.
Ik heb een bijzonder mooie vaartrip gehad met mijn vader en hebben we toch weer mooi meegemaakt.

Ook zie je in de vlog dat ik mijn pa thuis opzoek. Hij is bezig is met een oprij installatie voor zijn nieuwe camper. Hij heeft een manier om zijn zware fietsen op de hoge fietsendrager achter op de camper te krijgen zonder al te veel spierkracht.

In de volgende vlog zie je onderandere dat de motorwissel van mijn brandweercamper gaat plaatsvinden. Heel spannend en ben benieuwd of het ons gaat lukken heb lopende te krijgen. Aan mijn monteur Thijs zal het niet liggen.

Veel plezier met kijken!

Groeten Kees & ChiKo en Theo & Trixie


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.
Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne SahupalaCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *