#SPECTACULAIR #STROMING #NEDERRIJN
In deze vlog zie je dat we vertrekken uit de jachthaven van het Eiland Maurik en we koers zetten stroomopwaarts de Nederrijn op. Het is rustig weer maar de stroming is enorm en moeten flink gas erop geven om vooruit te komen. We komen langs mooie plekken, Nederlands op zijn mooist.
In een sluis krijgen we te maken met mensen die hun motorbootje niet onder controle hebben en de grootste moeite hebben om het vast te maken. We komen die onderweg best veel tegen dat mensen soms geen idee hebben wat ze aan het doen zijn.

We besluiten de Heveahaven aan te doen, van een volger had ik begrepen dat dat een mooie plek is om te liggen. De waterkering staat open om het vele water af te voeren, iets dat niet gebruikelijk is in de zomer. Normaal gesproken moet je door de sluis om het haventje te bereiken. We worden opgewacht door een vriend van mij die ik al heel lang heb gezien. We hebben het prima naar ons zin op deze plek want er is ook prachtige natuur om met de hondjes te lopen. Het Duno plateau is zeker een aanrader want na een klimmetje de heuvel op krijg je prachtig uitzicht.

De volgende morgen wordt mijn pa gebroken wakker, want hij werd gepest door een mug en het dakluik ga weer problemen. Mijn pa demonstreert even hoe dat ging. Het dakluik is oud en niet veilig meer dus dat moet ik snel gaan aanpakken.

We varen langs Arnhem dat ik vanaf het water helemaal niet ken, maar het ziet er zo gaaf uit. We duiken na een lange tijd op Nederrijn te hebben gevaren de IJssel op. Eindelijk stroomafwaarts en dat scheelt 10 km per uur. Dat gaat lekker zo en we zijn op deze manier snel op onze Vloggende Bestemming Doesburg. We worden onthaald door Irma die trouw mijn vlogs volgt. Ze brengt ons verse groente uit eigen tuin! Daar gaan we in de volgende vlog mee aan de slag.Veel plezier weer met kijken en tot de Vloggende Bestemming!

Groeten Kees & ChiKo


Woensdag 20:00 uur kan je weer kijken naar een nieuwe vlog!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.
Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala
Bunkerstation Delta Dordrecht


Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.