#CAMPER #FRANKRIJK #KONINKLIJK
In deze vlog zie je dat we aankomen in bij Armand en Bas die een prachtig koninklijk landhuis en landgoed bezitten in de Dordogne. Ik ken dit Nederlandse stel van de roadtrip die ik anderhalf jaar geleden heb gemaakt naar Zuid Spanje om ChiKo op te halen. Dat deed ik toen met mijn brandweercamper (VB001) maar had veel pech onderweg. Ik was toen uitgenodigd door het stel om langs te komen en mocht daar met mijn camper op hun prachtige terrein staan. Ze zijn zeer gastvrij en nu gaan we er weer langs om te kijken hoe het met ze gaat en te genieten van de omgeving, al werkt het weer niet echt mee helaas.

Maar eerst zie je dat we de stad Bergerac bezoeken, waar we de nacht op een camperplaats hebben doorgebracht.

Veel plezier weer met kijken!

Groeten Kees & Theo
ChiKo & Trixie

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.Het is zover ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala
Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nlCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1

1 opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Weer volop genoten van jullie Vlog samen met de honden echt. TOPPIE.
    Vlaggetje besteld wij varen Niet meer maar komt aan ons Tuinhuis waar mijn man met veel plezier werkt op de tuin en soms de Palingen rookt.
    Kijk alweer uit naar de volgende vlog??????