#MAGISCH #SCHOTLAND #CAMPER
We komen deze nieuwe vlog weer vanuit het prachtige Schotland! We vertrekken vanuit Musselburg en hebben onze pijlen op Stirling gericht waar we een mooie camping hebben uitgezocht. Helaas is het te druk om een plekje voor de camper te vinden, maar heb toch wat mooie shots voor je gemaakt, want dat verdiend deze mooie stad wel!

Zeker het Stirling Castle is letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt dat boven de stad uit torent.
We bezoeken het vlakbijgelegen Wallace Monument dat een ode is aan de Schotse vrijheidsstrijder William Wallace en ik klim nog even de toren in voor een prachtig uitzicht over de regio.

We hebben een prachtig plekje op de camping dat gelegen is tussen de heuvels.

De dag erna rijden we de kustroute richting Ellie Beach en daar hebben we gelukt en scoren een van de mooiste plekjes die je kan bedenken.

Veel plezier met kijken!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar info@devloggendebestemming.nl voor de mogelijkheden!

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *