#jacht #verbouwen # stagiair
In deze vlog vertel ik je wat mijn plannen zijn met het schip de komende tijd. Ik heb wilde plannen om mooie spullen te gaan laten installeren en moet echt even kijken wat realistisch is. Maar wel leuk om daar even over te dromen.

De komende 6 maanden krijg ik versterking van Stagiair Jordy de Jager. Deze 21 jarige student doet een opleiding AV specialist en wil graag cameraman worden. Hij heeft er super veel zin in!
Ik hoop hem veel dingen te kunnen gaan leren. Vandaag was zijn eerste werkdag en ik stel hem aan je voor!

Martijn va Top Windows komt aan boord om mijn ramen op te meten. Ik heb dubbelglas besteld en is natuurlijk belangrijk dat dat even goed gebeurd. Hij meet ze in met een soort 2D scanner en heel interessant om te zien! Ben zo benieuwd wat het resultaat zal zijn en ik mag zelfs een kijkje nemen in de fabriek waar mijn ramen gemaakt worden. Zo gaaf!


Mocht jij ideeen hebben rondom alles dat met mijn schip te maken heeft laat het dan vooral weten in de commentaren onder deze video. O ja….. misschien weet je nog wel een leuke naam?

En mijn vlogs zijn nu ook te zien via https://watersport-tv.nl het super leuke online platform voor de watersport liefhebben en ik ga ook voor hun hele leuke dingen doen.

Kortom…… er gaat heel veel gebeuren de aankomende tijd dus hou mijn kanaal in de gaten en abonneer ook even en druk op het belletje zodat je meteen ziet wanneer er een nieuwe video is.

Veel plezier met kijken!

Tot de Vloggende Bestemming

Groetjes Kees & ChiKo

Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.