#CAMPER #ROUTE # ONDERZEEËR
In deze vlog zie je dat we wakker worden bijna met onze voeten in de zee! We hebben echt een machtig plekje gescoord op een bijzonder schiereiland vlak bij Cartagena.

We bezoeken de havenstad Cartagena en dat heeft een grote indruk achter gelaten. Het draait hier veel om de haven en de marine die er gevestigd is en dat merk je door de hele stad heen. Je wordt overal goed in de gaten gehouden en je wordt omringt door vele heuvels waar verdedigingswerken op gebouwd zijn. Heel indrukwekkend is het zo ook de grote militaire kazerne die er gevestigd is.

Na Cartagena gaan we riching Almeria, onderweg zien we over tientallen kilometers plastic kassen in het landschap. De meeste groeten en fruit dat uit Spanje komt wordt hier verbouwd. Ook Nederland is een grote afnemer.
Uiteindelijk belanden we op een bijzondere camping in Tabernas. Het is een gebied dat veel weg heeft van een westerndecor, niet voor niets dat hier veel films worden opgenomen. Het is de enige stukje half woestijn van Europa, alleen als wij er zijn regent het. En dat gebeurd niet veel in de volgende vlog gaan we het gebied verder in.

Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.