#PARADIJS #SMEERBOEL #DADER
In deze eerst Woensdag vlog zie je het vervolg van het vaaravontuur dat ik maak met mijn pa. We varen van Dordrecht naar Maastricht met mijn boot. De VB002 wordt aardig op proef gesteld en ook de bemanning inclusief de 2 honden aan boord.
We doen weer prachtige plekjes aan en we treffen het met het weer. We hebben voor het eerst voor anker gelegen en de nacht doorgebracht. Best spannend, maar het was fantastisch!
Minder fantastisch was het kado dat naast mijn bed lag.
Dit en nog veel meer kan je zien in deze vlog!

Zondag om 10.00 uur kan je weer kijken vaar het vervolg in de komende tijd ga ik 2 x per week uitzenden! Vind je dat wat? Laat het even weten onder deze video!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.


Veel plezier weer met kijken en tot de Vloggende Bestemming!

Groeten Kees & ChiKoCredits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *