#VOORBEREIDINGEN #REIS #VAARTRIP
We maken ons op voor een nieuwe vaartrip! Mijn pa is weer aan boord en wat klusjes doen die nog lagen te wachten. Hij heeft ook mijn nieuwe matras meegenomen want die kon hij ophalen in Nijkerk bij QMatras. Eerst moet mijn oude matras eruit en dat is nog een heel circus kan ik je vertellen. Ik heb heel benieuwd hoe het nieuwe matras me gaat bevallen!

Ik heb deze week nieuwe raampjes in mijn bootkap laten maken bij Zeilmakerij Werkendam. Door oa de zon waren de raampjes zo lelijk geworden dat je er niet eens meer doorheen kon kijken. Ik heb gevlogd hoe Mary van de zeilmakerij dat doet. Super interessant om te zien en doen ze heel anders als dat ik dacht.

Morgen vertrek ik met mijn pa en de 2 hondjes richting het Noorden met de VB002. We gaan weer heel veel vaarkilometers maken en we leggen in de vlog uit wat de route gaat worden die we op de heenweg gaan varen. Misschien komen we wel naar jou toe!


Veel plezier weer met kijken en tot de Vloggende Bestemming!

Groeten Kees & ChiKo


Woensdagavond 20:00 uur kan je weer kijken naar een nieuwe vlog!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.
Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.