#ZEE #BEMANNING #BOOT
We gaan voor het eerst met mijn boot de zee op! En dat is best spannend. We vertrekken vanuit Den Helder en zetten koers richting Texel. We moeten om daar te komen dus de Waddenzee op en hebben een aantal dagen gewacht om de oversteek te kunnen maken omdat er een storm was. Vandaag is het mooi weer om de oversteek te maken. We varen in konvooi met onder andere Arie en Caroline van de Henrique. We hebben stroom en wind mee op de Texelstroom en binnen een uur ben je aan de overkant. Ik vind het helemaal te gek om hier te varen met mijn eigen boot, dat geeft toch een kick.

We komen aan in Oudesschilt, daar is de enige bruikbare haven van Texel. We gaan het eiland verkennen met locals. Axel is een oud-collega van me en woont met zijn vrouw Annette op Texel.
We gaan op pad om mooie dingen te zien en Axel verteld interessante dingen.

In de volgende vlog gaan we verder op verkenning op het eiland en gaan we onderander naar het Schipbreuk en Juttermuseum.

Veel plezier met kijken!

Top Windows actie
Voor de kijkers van De Vloggende Bestemming is er een exclusieve kortingsactie voor deze dubbelglas dek/vluchhtluiken. Als je interesse in deze dubbelglas luiken kan je een mail sturen naar info@topwindows.nl met daarin de vermelding dat je dit gezien hebt bij de Vloggende Bestemming. Geef dan meteen even aan welke afmeting luik je zou willen, zodat ze een berekening kunnen maken voor een offerte. Het leuke is dat je dan 5% korting ontvangt!

Maar er is nog een leuke actie, want er is ook een korting van 5% op de dubbelglas patrijspoorten van TopWindows. Ik heb 10 stuks op mijn boot en ben er zeer blij mee, want heb simpelweg geen last meer van condens en ook de klapbare luiken zijn ideaal om te luchten en voorzien van een hor- regenkap combinaties. Niet alleen op de dubbelglas patrijspoorten, maar ook op bijbehorende zaken zoals de hor-regenkap combinaties en montagemateriaal voor de poorten krijg je 5% korting.
Ga naar de website van TopWindows en voer daar als kortingscode VLOGGENDEBESTEMMING5 in en dan wordt de 5% van het bedrag in mindering gebracht.

De link van de website;
https://www.topwindowsshop.com/nl
De actie is geldig tot 31 December 2023

——————
De elektrische vouwfiets die ik rij komt van de firma Lacros uit Schijndel en heb ik gekregen om hem uit te proberen. Voor de volgers van De Vloggende Bestemming is er nu een korting van 5% op het hele assortiment. De actie loopt t/m 14 mei 2023. Je kan de kortingscode DeVloggendeBestemming toevoegen in de winkelmand op de website van Lacros.
Dit is de link; https://www.lacros.nl/nl/

De Fatbike fiets die je in de vlog ziet komt van Himiway en is te bestellen via de onderstaande link.
https://nl.himiwaybike.com/products/himiway-electric-fat-bike?sca_ref=2790336.kcxuISY3g5
Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar info@devloggendebestemming.nl voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.