De Vloggende Bestemming is dit keer Ghana!

Ik heb een bliksembezoek gebracht aan dit kleurrijke Afrikaanse land. Op uitnodiging van de Nederlandse eigenaresse Mariette Krouwel Asagbo en haar Afrikaanse man Moses Asagbo van Hanukkah Childrens Home, heb ik een kijkje mogen nemen bij het wel en wee van dit fantastische kindertehuis.

Ze hebben me overal mee naar toe gesleept. Ik heb zoveel dingen meegemaakt in 3 dagen dat is niet te doen. Ook alle avonturen in de jungle komen voorbij in mijn vlogs.
Hierbij dus alvast een indruk van wat je in de aankomende vlogs kan gaan zien.

Laat even weten wat je er van vond! Liken en delen is heel lief en helpt ze in Ghana ook om weer verder te kunnen met hun goede werk voor de kids.

En vergeet niet te abonneren op mijn Youtubekanaal van De Volgende Bestemming

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.