#viktorbrand #bosjes #safari

In vlog 9 reis ik af naar de Provincie Noord-Holland! Ik ben door presentatrice Selma van Dijk uitgenodigd om in de gemeente Wijdemeren waar zij woont, te komen kijken hoe mooi het is. En ze is heel wat van plan!

We gaan op safari! Op zoek naar de big 5! Het wordt een bijzondere dag, want we komen ineens een wel heel bekende tv ster tegen in het wild! Viktor Brand komt ineens uit de bosjes geslopen met zijn hond tapas. Selma en Viktor gaan daar vaak wandelen. En Selma had Viktor op ons big 5 lijst gezet als Brandvogel hahahah. Ik lag helemaal in een deuk.

Het wordt een dolle boel tijdens de wandeling. En Viktor laat ons zijn favorite plekjes van het landgoed Gooilust zien. Ook wil hij graag mijn brandweercamper zien en kan het niet laten om de sirenes even aan te zetten.


In ‘Op zoek naar Provincie Parels’ laat ik in mijn vlogs de belevenissen onderweg zien.
Hopelijk krijg ik veel mooie plekjes te zien en ontmoet ik leuke mensen. Heb je een leuke tip? Laat het me weten!

Rij jij met mij mee de aankomende tijd?
**?Abonneer dan gratis op mijn kanaal en laat even weten of jij nog tips voor me hebt! **? De titelsong is gemaakt door Jason van Velzen! Hij gaat de aankomende tijd nog veel meer leuke coversongs voor mijn vlog maken??


? Social Media

Facebook
Www.facebook.com/devloggendebestemming

Instagram
Www.instagram.com/devloggendebestemming

De muziek die ik gebruik komt van Epidemic Sounds

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *