#vlog #provincie #brandweer

Ik ben na een week door Overijssel en Gelderland crossen even richting huis gegaan voor een pitstop. Het is toch best pittig om zo iedere dag een leuke vlog te maken. Nu mezelf weer even opgepakt en plannen aan het maken voor de komende tijd.

Maar ineens kreeg ik van presentatrice en een vriendin van me de vraag of ik naar haar omgeving kwam. Zij woont in Korthoef en is helemaal verzot van die omgeving. Dat wil ik dus zien. Vrijdag ga ik daar naar toe en ze heeft van alles in petto!
Het zal vast hartstikke leuk worden want we hebben een hele goede klik.

Dit weekend zal ik de video online zetten en jullie laten meegenieten van de avonturen!
—————————–

Na een complete metamorfose van mijn brandweercamper, waar vele uurtje werk in hebben gezeten is het nu tijd om de hort op te gaan met deze 40 jaar oude Mercedes LF 409.
37 jaar lang heeft deze sympathieke rode bus ? dienst gedaan bij de vrijwillige brandweer in het dorpje Herdorf in Duitsland.
En nu hij gepensioneerd is krijgt ie een hoofdrol in mijn vlogs!

De aankomende tijd trek ik er op uit de Provincie in! Want Nederland is zo mooi!


In ‘Op zoek naar Provincie Parels’ laat ik in mijn vlogs de belevenissen onderweg zien.
Hopelijk krijg ik veel mooie plekjes te zien en ontmoet ik leuke mensen. Heb je een leuke tip? Laat het me weten!


Rij jij met mij mee de aankomende tijd?
**?Abonneer dan gratis op mijn kanaal en laat even weten of jij nog tips voor me hebt! **? De titelsong is gemaakt door Jason van Velzen! Hij gaat de aankomende tijd nog veel meer leuke coversongs voor mijn vlog maken??


? Social Media

Facebook
Www.facebook.com/devloggendebestemming

Instagram
Www.instagram.com/devloggendebestemming

De muziek die ik gebruik komt van Epidemic Sounds

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.