#freekvonk #flamingo #spotter

In vlog 6 zie je dat ik vertrek vanuit Winterswijk en onderweg ga naar Zwilbroek/Zwilbroeke. Hier heb een een vennetje waar flamingo’s aan het broeden zijn, best gek in Nederland maar is toch echt zo!
Ik voel me een beetje Freek Vonk in de dop. Verrekijker in de hand en hopelijk zie ik nog wat.
Het is het meest noordelijke plekje in Europa waar flamingo’s neerstrijken.
En ik had gelukt hoor! Zo’n 20 flamingo’s heb ik kunnen spotten. Ook nog een paar leuke ontmoetingen gehad met vogelspotters. Zij haalde alles uit de kast om de vogels te fotograferen.

Daarna reis ik af naar Wichmond wat verderop de Achtrhoek in. Hier ben ik te gast op Camping en B&B De Warnstee. En ze hebben een hele leuke activiteit voor me bedacht voor morgen! Ik mag mee met een koets voorgetrokken door een Fries paard. Hoe leuk is dat! En ik heb een Nel van 77 jaar die ook op de camping staat uitgenodigd om mee te gaan op avontuur.

——————————————————————————————————————————————
Na een complete metamorfose van mijn brandweercamper, waar vele uurtje werk in hebben gezeten is het nu tijd om de hort op te gaan met deze 40 jaar oude Mercedes LF 409.
37 jaar lang heeft deze sympathieke rode bus ? dienst gedaan bij de vrijwillige brandweer in het dorpje Herdorf in Duitsland.
En nu hij gepensioneerd is krijgt ie een hoofdrol in mijn vlogs!

De aankomende tijd trek ik er op uit de Provincie in! Want Nederland is zo mooi!

—————————–

In ‘Op zoek naar Provincie Parels’ laat ik in mijn vlogs de belevenissen onderweg zien.
Hopelijk krijg ik veel mooie plekjes te zien en ontmoet ik leuke mensen. Heb je een leuke tip? Laat het me weten!

Rij jij met mij mee de aankomende tijd?
**?Abonneer dan gratis op mijn kanaal en laat even weten of jij nog tips voor me hebt! **? De titelsong is gemaakt door Jason van Velzen! Hij gaat de aankomende tijd nog veel meer leuke coversongs voor mijn vlog maken??


? Social Media

Facebook
Www.facebook.com/devloggendebestemming

Instagram
Www.instagram.com/devloggendebestemming

De muziek die ik gebruik komt van Epidemic Sounds

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.