#koeien #boer #rondleiding

In vlog 4 zie je dat ik boer Arjan een handje helpt bij het melken in de ochtend, nou ja helpen……. Het is nog een heel ding om dat te doen. Eerst lukt het voor geen meter maar na een duidelijke uitleg van boer Arjan krijg ik het een beetje door.
Leuk om te zien hoe dat gaat op een boerenbedrijf.

Daarna stappen we op de fiets en verkennen de omgeving Diepenheim. Karin en Arjan nemen me mee naar een zandsculpturen festival die nog in aanbouw is en 16 juni open gaat.
Normaal zie je niet hoe de bouwers te werk gaan maar nu hebben we een mooi kijkje achter de schermen en dat is erg leuk!

Ook komen we langs de oudste watermolen van Nederland. Watermolen Ter Haller. De enthousiaste molenaar verteld me van alles. We nemen ook een kijkje binnen in de molen. Wat een prachtige molen.
———————————————————————————————————————————————


Na een complete metamorfose van mijn brandweercamper, waar vele uurtje werk in hebben gezeten is het nu tijd om de hort op te gaan met deze 40 jaar oude Mercedes LF 409.
37 jaar lang heeft deze sympathieke rode bus ? dienst gedaan bij de vrijwillige brandweer in het dorpje Herdorf in Duitsland.
En nu hij gepensioneerd is krijgt ie een hoofdrol in mijn vlogs!

De aankomende tijd trek ik er op uit de Provincie in! Want Nederland is zo mooi!
—————————–

In ‘Op zoek naar Provincie Parels’ laat ik in mijn vlogs de belevenissen onderweg zien.
Hopelijk krijg ik veel mooie plekjes te zien en ontmoet ik leuke mensen. Heb je een leuke tip? Laat het me weten!? Ik probeer elke dag om 16:00 uur een leuke vlog te maken van mijn belevenissen.

Rij jij met mij mee de aankomende tijd?
**?Abonneer dan gratis op mijn kanaal en laat even weten of jij nog tips voor me hebt! **? De titelsong is gemaakt door Jason van Velzen! Hij gaat de aankomende tijd nog veel meer leuke coversongs voor mijn vlog maken??


? Social Media

Facebook
Www.facebook.com/devloggendebestemming

Instagram
Www.instagram.com/devloggendebestemming

De muziek die ik gebruik komt van Epidemic Sounds

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.