#maassluis #provincie #parel
In deze vlogs ben ik te gast in het Zuid-Hollandse havenstadje Maassluis. Een verrassend leuke bestemming voor een dagje uit heb ik ervaren.
Mijn stadsgids is Edwin Broekhart en hij is van de historische vereniging van Maassluis en stadsgids van ‘Ervaar Maassluis’
Deze man weet zoveel te vertellen over de historie en is heel interessant. Vooral om het verleden van de Maassluis waar vroeger ook een levendige handel was in de havens. De laatste jaren hebben ze hier een ware opleving meegemaakt en is ook de binnenstad aan het floreren met leuke winkels en horeca. In deze eerste vlog van 2 delen zie je vooral het historische verhaal. In de vlog van volgende week gaan we meer het stadcentrum in.Veel plezier weer met kijken en laat in de comments even weten wat je er van vond! En als je gratis abonneer kan je alle belevenissen blijven volgen!———————————————————————————————————————-
Na een complete metamorfose van mijn brandweercamper, waar vele uurtje werk in hebben gezeten is het nu tijd om de hort op te gaan met deze 40 jaar oude Mercedes LF 409.
37 jaar lang heeft deze sympathieke rode bus ? dienst gedaan bij de vrijwillige brandweer in het dorpje Herdorf in Duitsland.
En nu hij gepensioneerd is krijgt ie een hoofdrol in mijn vlogs!

De aankomende tijd trek ik er op uit de Provincie in! Want Nederland is zo mooi!

In ‘Op zoek naar Provincie Parels’ laat ik in mijn vlogs de belevenissen onderweg zien.
Hopelijk krijg ik veel mooie plekjes te zien en ontmoet ik leuke mensen. Heb je een leuke tip? Laat het me weten!? De titelsong is gemaakt door Jason van Velzen! Hij gaat de aankomende tijd nog veel meer leuke coversongs voor mijn vlog maken??


? Social Media

Facebook
Www.facebook.com/devloggendebestemming

Instagram
Www.instagram.com/devloggendebestemming

Muziek: Epidemic Sounds

De apparatuur waar ik mee werk:
Camera; Panasonic GH5
Camera; Sony ZV 1
Go Pro
Drone: Mavic Pro

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.