#varen #avontuur #natuur

In vlog 2 zie je dat ik mee ga op de fluisterrondvaartboot van Staatsbosbeheer. Denny Kroeze is de boswachter in de Weerribben – Wieden en neemt me mee. En wat een avontuur was dat zeg! Prachtige natuur en kijk mijn ogen uit. Ook komen we een paar keer nog vast te zitten onder de vaak hele lage bruggetjes. Maar dat maakte het hele avontuur compleet. En bij 1 moeten we zelfs rechtsomkeer maken. Maar de boswachter laat zich niet gek maken en neemt een andere weg. We spotten heel veel dieren. Vooral veel libelles, Er vliegt er zelfs een op de hand van Denny.
Na de heerlijke tocht door het gebied kom ik aan bij de camper en besluit ik lekker te gaan zwemmen in het watertje dat voor de deur van de camper ligt. Heerlijk verkoelend!
En ik gebruik voor het eerst mijn buitendouche. Achter op de camper heb ik een zwarte jerrycan gemaakt met een tuinslag eraan. De zon verwarmd dit water een zorgt ervoor dat je een heerlijke douchewater hebt.

Ik hoop dat je weer geniet van deze video en laat even weten wat je er van vond!——————————————————————————————————————————————–
Na een complete metamorfose van mijn brandweercamper, waar vele uurtje werk in hebben gezeten is het nu tijd om de hort op te gaan met deze 40 jaar oude Mercedes LF 409.
37 jaar lang heeft deze sympathieke rode bus ? dienst gedaan bij de vrijwillige brandweer in het dorpje Herdorf in Duitsland.
En nu hij gepensioneerd is krijgt ie een hoofdrol in mijn vlogs!

De aankomende tijd trek ik er op uit de Provincie in! Want Nederland is zo mooi!

In ‘Op zoek naar Provincie Parels’ laat ik in mijn vlogs de belevenissen onderweg zien.
Hopelijk krijg ik veel mooie plekjes te zien en ontmoet ik leuke mensen.

? Ik probeer elke dag om 16:00 uur een leuke vlog te maken van mijn belevenissen.

Rij jij met mij mee de aankomende tijd?
**?Abonneer dan gratis op mijn kanaal en laat even weten of jij nog tips voor me hebt! **? De titelsong is gemaakt door Jason van Velzen! Hij gaat de aankomende tijd nog veel meer leuke coversongs voor mijn vlog maken??


? Social Media

Facebook
Www.facebook.com/devloggendebestemming

Instagram
Www.instagram.com/devloggendebestemming

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *