#dordrecht #stadstour #holland
In deze vlog krijg ik een bijzondere stadstour van kunstenares en influencer Mignon Nusteling. Ze neemt me mee langs alle interessante plekjes in deze prachtige historische stad. Ik woon zelf ook al jaren in Dordt, maar kom er achter dat ik zoveel niet weet over de historie en onondekte plekjes.

Mignon weet heel veel te vertellen op haar eigen bijzondere wijze. Ze heeft een boek geschreven ‘De Maaspiraat’ over de bijzondere plekjes in de stad.

Ik kende haar nog niet maar we hadden zo’n leuke klik en dat zie je hoop ik terug in beeld. We gaan op pad met de fiets door de stad. Een leuke manier om in korte tijd heel veel te zien. We gaan langs groothoofd uitzicht op het drukste rivierenpunt van Europa. Een een prachtige omgeving met historische gebouwen. We komen langs locaties waar veel films zijn opgenomen. Dordrecht is vaak het decor voor historische films, deze stad ik gespaard gebleven tijdens de 2de wereldoorlog en kent nog vele prachtige gebouwen. Ook brengen we een bezoek aan de grote kerk. En omdat ze een ware influencer is geeft ze me een kijkje in haar leven. En natuurlijk kan dan een leuke foto maken in de haven niet uitblijven!


Veel plezier weer met kijken en laat in de comments even weten wat je er van vond! En als je gratis abonneer kan je alle belevenissen blijven volgen!———————————————————————————————————————-
Na een complete metamorfose van mijn brandweercamper, waar vele uurtje werk in hebben gezeten is het nu tijd om de hort op te gaan met deze 40 jaar oude Mercedes LF 409.
37 jaar lang heeft deze sympathieke rode bus ? dienst gedaan bij de vrijwillige brandweer in het dorpje Herdorf in Duitsland.
En nu hij gepensioneerd is krijgt ie een hoofdrol in mijn vlogs!

De aankomende tijd trek ik er op uit de Provincie in! Want Nederland is zo mooi!

In ‘Op zoek naar Provincie Parels’ laat ik in mijn vlogs de belevenissen onderweg zien.
Hopelijk krijg ik veel mooie plekjes te zien en ontmoet ik leuke mensen. Heb je een leuke tip? Laat het me weten!? De titelsong is gemaakt door Jason van Velzen! Hij gaat de aankomende tijd nog veel meer leuke coversongs voor mijn vlog maken??


? Social Media

Facebook
Www.facebook.com/devloggendebestemming

Instagram
Www.instagram.com/devloggendebestemming

Muziek: Epidemic Sounds

De apparatuur waar ik mee werk:
Camera; Panasonic GH5
Camera; Sony ZV 1
Go Pro
Drone: Mavic Pro

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.