#PROVINCIE #PAREL #ALBLASSERWAARD
In deze aflevering zie je het laatste deel van mijn molen special over de molens die in de schaduw staan van ‘De Molens van Kinderdijk’
Samen met Mijndert die misschien wel de grootste molenfan en kenner van ons land is laat mij een aantal mooie exemplaren zien.

De eerste molen is Korenmolen De Hoop in Oud-Alblas. Deze stellingmolen staat in de steigers want er zijn molenmakers bezig en ik ga met een van hen de hoogwerker in om een kijkje boven te nemen.
ze hebben bij deze molen een winkel waar ze hun eigen gemalen graan verkopen en veel andere producten. Ook zie je dat de oude molenaar voor het eerst weer in 2 weken de molen aanslingert na groot onderhoud.

Daarna gaan we met de brandweercamper op weg naar Streefkerk. Daar staat midden in het polderlandschap een molen zonder bovenstuk. Deze molen is afgebrand en later weer voor de helft opgebouwd. De wens om er ooit weer wieken op te kunnen zetten.
Nu is het een heel leuk koffietentje geworden en drinken de vele fietsers die er langs komen een heerlijk kopje koffie met een zelf gebakken appeltaartje bij.

Veel plezier weer met kijken en laat in de comments even weten wat je er van vond!———————————————————————————————————————-
Na een complete metamorfose van mijn brandweercamper, waar vele uurtje werk in hebben gezeten is het nu tijd om de hort op te gaan met deze 40 jaar oude Mercedes LF 409.
37 jaar lang heeft deze sympathieke rode bus ? dienst gedaan bij de vrijwillige brandweer in het dorpje Herdorf in Duitsland.
En nu hij gepensioneerd is krijgt ie een hoofdrol in mijn vlogs!

De aankomende tijd trek ik er op uit de Provincie in! Want Nederland is zo mooi!

In ‘Op zoek naar Provincie Parels’ laat ik in mijn vlogs de belevenissen onderweg zien.
Hopelijk krijg ik veel mooie plekjes te zien en ontmoet ik leuke mensen. Heb je een leuke tip? Laat het me weten!? De titelsong is gemaakt door Jason van Velzen! Hij gaat de aankomende tijd nog veel meer leuke coversongs voor mijn vlog maken??


? Social Media

Facebook
Www.facebook.com/devloggendebestemming

Instagram
Www.instagram.com/devloggendebestemming

Muziek: Epidemic Sounds

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.