#molen #afgebroken #wieken
Ik ga in 2 vlogs op pad met de grootste molenfan van Nederland. Mijndert weet er heel veel over en is gids in Kinderdijk. Maar vandaag neemt hij me mee onder zijn wieken en we belichten een aantal molens die in de schaduw staan van “De Molens van Kinderdijk’
We bezoeken eerst Korenmolen De Regt, hier is Mijndert mijn gids ook vrijwilliger
De molen staat op de dijk in Nieuw-Lekkerland en is jaren geleden volledig gerestaureerd door veel vrijwilligers en een donatie van de Bankgiro loterij.
Hij is prachtig geworden en de molenaar op de molen is een vrouw die er ook helemaal gek op is.
De koren die ze malen verwerken ze in producten die ze verkopen in hun winkel.

Daarna gaan we naar Goudriaan waar eerder die morgen 2 wieken van de molen zijn afgebroken! Je weet niet wat je ziet en de molenaar heeft heel veel geluk gehad want hij was net binnen toen de wieken van de molen af storten.
De schrik zat er goed in.

Kortom weer een veelzijdige aflevering
———————————————————————————————————————-
Na een complete metamorfose van mijn brandweercamper, waar vele uurtje werk in hebben gezeten is het nu tijd om de hort op te gaan met deze 40 jaar oude Mercedes LF 409.
37 jaar lang heeft deze sympathieke rode bus ? dienst gedaan bij de vrijwillige brandweer in het dorpje Herdorf in Duitsland.
En nu hij gepensioneerd is krijgt ie een hoofdrol in mijn vlogs!

De aankomende tijd trek ik er op uit de Provincie in! Want Nederland is zo mooi!

In ‘Op zoek naar Provincie Parels’ laat ik in mijn vlogs de belevenissen onderweg zien.
Hopelijk krijg ik veel mooie plekjes te zien en ontmoet ik leuke mensen. Heb je een leuke tip? Laat het me weten!? De titelsong is gemaakt door Jason van Velzen! Hij gaat de aankomende tijd nog veel meer leuke coversongs voor mijn vlog maken??


? Social Media

Facebook
Www.facebook.com/devloggendebestemming

Instagram
Www.instagram.com/devloggendebestemming

Muziek: Epidemic Sounds

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *