#brabant #jukebox #feest

In deze aflevering ga ik op pad met feestneus Chris Heesch uit het Noord-Brabantse Schijndel. Net als ik rijd hij in een oude ex-brandweerwagen. Hij gebruikt de bus op een wel heel bijzondere manier. Het is een rijdende jukebox geworden, een soort rijdende disco. Echt geweldig!

Hij neemt me op sleeptouw door de prachtige omgeving en dat doen we in zijn oldtimer VW T1. We kijken bij riviertje de Dommel en stoppen bij het ‘Duitse Lijntje’
Een spoorlijn die vroeger een belangrijke verbinding was door Europa, maar nu vervallen is en dat trekt ook spoorweg spotters op die ik tegenkom.

Op de camping in Schijndel verzorgd Chris een BBQ en dat doet ik op de brandslangen aanhanger die hij verbouwd heeft met een grill erop.

Daarna gaan we het dorp in om met de rijdende jukebox een verrassingsoptreden te geven voor een dame die 40 jaar is geworden.
Met loeiende sirenes rijden we de straat in! Het wordt een groot feest!

Veel plezier met kijken van deze aflevering! En vergeet niet te abonneren en de video een like te geven!! Bedankt!


———————————————————————————————————————–

Na een complete metamorfose van mijn brandweercamper, waar vele uurtje werk in hebben gezeten is het nu tijd om de hort op te gaan met deze 40 jaar oude Mercedes LF 409.
37 jaar lang heeft deze sympathieke rode bus ? dienst gedaan bij de vrijwillige brandweer in het dorpje Herdorf in Duitsland.
En nu hij gepensioneerd is krijgt ie een hoofdrol in mijn vlogs!

De aankomende tijd trek ik er op uit de Provincie in! Want Nederland is zo mooi!

In ‘Op zoek naar Provincie Parels’ laat ik in mijn vlogs de belevenissen onderweg zien.
Hopelijk krijg ik veel mooie plekjes te zien en ontmoet ik leuke mensen. Heb je een leuke tip? Laat het me weten!? De titelsong is gemaakt door Jason van Velzen! Hij gaat de aankomende tijd nog veel meer leuke coversongs voor mijn vlog maken??


? Social Media

Facebook
Www.facebook.com/devloggendebestemming

Instagram
Www.instagram.com/devloggendebestemming

De muziek die ik gebruik komt van Epidemic Sounds

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *