#teek #aangevallen #safari

In deze aflevering zie je dat je onze zoektocht naar de ‘Big5’ van de gemeente Wijdemeren vervolgen. We lopen door het landgoed Gooilust in s’Gravenland. Selma van Dijk verteld mij van alles over de omgeving. Ook staat er een prachtig landhuis op het terrein waar een leuk verhaal aan hangt.

Ook verteld ze dat je er graag wandelt om tot rust te komen na een hectische periode.
Het is de tijd van de teek en dat blijkt wel als ik er ineens een op mijn been heb en Selma heeft me gered van een tekenbeet haha.

Ook gaan we nog het schip in want we moeten de reiger nog afvinken, dus heeft Selma een bootje geregeld bij Buitencentrum Moby Dick aan de prachtige Kortenhoefse Plassen.

Maar dat roeien is nog wel een ding haha. Het gaat nog niet helemaal gesmeerd en belanden tussen de lelies en het riet. Maar mooi is het wel. Uiteindelijk spotten we een reiger en is ons lijst helemaal compleet! Daar moet op gedronken worden!

Veel plezier met kijken van deze aflevering!


In ‘Op zoek naar Provincie Parels’ laat ik in mijn vlogs de belevenissen onderweg zien.
Hopelijk krijg ik veel mooie plekjes te zien en ontmoet ik leuke mensen. Heb je een leuke tip? Laat het me weten!

Rij jij met mij mee de aankomende tijd?
**?Abonneer dan gratis op mijn kanaal en laat even weten of jij nog tips voor me hebt! **? De titelsong is gemaakt door Jason van Velzen! Hij gaat de aankomende tijd nog veel meer leuke coversongs voor mijn vlog maken??


? Social Media

Facebook
Www.facebook.com/devloggendebestemming

Instagram
Www.instagram.com/devloggendebestemming

De muziek die ik gebruik komt van Epidemic Sounds

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.