#Nederland #kamperen #weerribben

In deze aflevering zie je dat ik afreis vanuit Dordrecht naar het Weerribben natuurgebied!
De rit gaat prima en mijn brandweerwagen doet het weer geweldig! Ik heb een prachtig plekje op recreatiecentrum de Kluft. Het was een rustige tijd omdat het net na de Pinksteren was dus was er alle ruimte op de camping.
Gelukkig heb ik zonnepanelen want ik heb de eerste beginnersfout al gemaakt. Maar afdoende leert men. En ik word aangevallen door de knot. Een heel klein vliegje die hier vaak voorkomt. Het slapen in de camper wordt wat lastig hierdoor, dus dat is voor een volgende keer een goede wetenschap dat ik een goede hor moet hebben.

—————————————————————————————————————————————

Na een complete metamorfose van mijn brandweercamper, waar vele uurtje werk in hebben gezeten is het nu tijd om de hort op te gaan met deze 40 jaar oude Mercedes LF 409.
37 jaar lang heeft deze sympathieke rode bus ? dienst gedaan bij de vrijwillige brandweer in het dorpje Herdorf in Duitsland.
En nu hij gepensioneerd is krijgt ie een hoofdrol in mijn vlogs!

De aankomende tijd trek ik er op uit de Provincie in! Want Nederland is zo mooi!

In ‘Op zoek naar Provincie Parels’ laat ik in mijn vlogs de belevenissen onderweg zien.
Hopelijk krijg ik veel mooie plekjes te zien en ontmoet ik leuke mensen.

?Ik begin mijn trip in de Provincie Overijssel.

Rij jij met mij mee de aankomende tijd?
**?Abonneer dan gratis op mijn kanaal en laat even weten of jij nog tips voor me hebt! **? De titelsong is gemaakt door Jason van Velzen! Hij gaat de aankomende tijd nog veel meer leuke coversongs voor mijn vlog maken??


? Social Media

Facebook
Www.facebook.com/devloggendebestemming

Instagram
Www.instagram.com/devloggendebestemming

De muziek die ik gebruik komt van Epidemic Sounds

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.