#jacht #ferrari #bijboot
In deze vlog zie je het vervolg van de trip die ik samen heb gemaakt met mijn stagiair Jordy. We varen mee met Erik en Diana van het 20 meter lange jacht ‘Enjoy Life’. We gaan richting Elburg, maar onderweg stoppen we even om het super snelle bijbootje van boord af te takelen met de kraan. De Williams is echt de Ferrari onder de bijboten en ik wil wel een een rondje vlammen met dat ding. Jordy en ik gaan als een speer over het water! Eenmaal terug op de boot staan we achter op het schip en duwt Jordy me in het water! Ik dacht dat hij dat niet zou durven omdat ik hem uitdaagde, maar hij deed dat dus wel. Een nat pak dus en mijn nieuwe zwemvesten werken dus wel. Ik pak hem nog wel een keer terug.

In de avond eten wel lekker aan boord en nuttigen we de Ouzo die ik als kado had meegenomen. Het was erg gezellig en dat voelde ik de volgende morgen wel.

Veel plezier met kijken!

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Veel plezier weer met kijken!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.


Veel plezier weer met kijken en tot de Vloggende Bestemming!

Groeten Kees & ChiKo
Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.