#CAMPER #VLAMMEN #CHAOS
In deze vlog zie je dat ik samen met mijn pa op pad gaan met de brandweercamper om eens lekker mijn nieuwe gas BBQ aan te steken. Er staan overheerlijke hamburgers op het menu. Maar voordat het zover is gebeurd er weer van alles, want pa moet gekeurd worden om zijn rijbewijs te verlengen, dat moet omdat hij 75 jaar wordt. Dit zorgt voor enige hilariteit. En niet alleen dat maar ook het in elkaar zetten van de BBQ gaat weer lekker op onze eigen manier. Misschien hadden we eerst de handleiding even goed moeten lezen, maar ja mannen kijken vaak eerst zelf haha.

We hebben een prachtig plekje bedacht om de hamburgers klaar te maken en wel klem aan de lek in Ameide. De route er naartoe is prachtig, want alles in de polder staat in bloei en dat zorgt voor een kleurenspektakel.

Niet alleen de natuur zorgt voor spektakel, nee Kees en Theo zijn ook weer lekker bezig hoor. Het BBq-en wordt een grote chaos en omdat ik nogal bruut in de vette hamburgers druk komt er ineens een steekvlam richting mijn gezicht.

Ga er vooral lekker voor zitten en geniet mee.

In de volgende vlog zie je dat de VB002 de kant op gaat voor onderhoud. Het onderwaterschip moet in de antifouling gezet en nog een aantal klussen.

Veel plezier met kijken!

* De BBQ die ik heb gekregen (ik word niet betaald voor deze vlog) komt van de firma NomadiQ en voor de volgers van De Vloggende Bestemming is er een leuke actie, want je krijgt 5% korting in de webshop als je de kortingscode
devloggendebestemming gebruikt. Hieronder staat de link van webshop.

https://www.nomadiqbbq.com

Top Windows actie
Voor de kijkers van De Vloggende Bestemming is er een exclusieve kortingsactie voor deze dubbelglas dekluiken. Als je interesse in deze dubbelglas luiken kan je een mail sturen naar info@topwindows.nl met daarin de vermelding dat je dit gezien hebt bij de Vloggende Bestemming. Geef dan meteen even aan welke afmeting luik je zou willen, zodat ze een berekening kunnen maken voor een offerte. Het leuke is dat je dan 5% korting ontvangt!

Maar er is nog een leuke actie, want er is ook een korting van 5% op de dubbelglas patrijspoorten van TopWindows. Ik heb 10 stuks op mijn boot en ben er zeer blij mee, want heb simpelweg geen last meer van condens en ook de klapbare luiken zijn ideaal om te luchten en voorzien van een hor- regenkap combinaties. Niet alleen op de dubbelglas patrijspoorten, maar ook op bijbehorende zaken zoals de hor-regenkap combinaties en montagemateriaal voor de poorten krijg je 5% korting.
Ga naar de website van TopWindows en voer daar als kortingscode VLOGGENDEBESTEMMING5 in en dan wordt de 5% van het bedrag in mindering gebracht.

De link van de website;
https://www.topwindowsshop.com/nl

De actie is geldig tot 1 Juli 2023

——————
De elektrische vouwfiets die ik rij komt van de firma Lacros uit Schijndel en heb ik gekregen om hem uit te proberen. Voor de volgers van De Vloggende Bestemming is er nu een korting van 5% op het hele assortiment. De actie loopt t/m 14 mei 2023. Je kan de kortingscode DeVloggendeBestemming toevoegen in de winkelmand op de website van Lacros.

Dit is de link; https://www.lacros.nl/nl/

De fiets die ik heb uitgezocht is de Gemini. Als je meer informatie wilt kan he contact opnemen met een van de medewerkers van de firma. De korting ontvang je ook als je naar de showroom in Schijndel gaat om een proefrit te maken op een van de fietsen.

De Fatbike fiets die je in de vlog ziet komt van Himiway en is te bestellen via de onderstaande link.

https://nl.himiwaybike.com/products/himiway-electric-fat-bike?sca_ref=2790336.kcxuISY3g5
Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar info@devloggendebestemming.nl voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.