#BINNENVAART #TANKER #UITDAGINGEN
We gaan in deze vlog verder met het avontuur dat ik had aan boord van de MTS Gibraltar. Mijn vrienden Erik en Diana nemen mijn mee aan boord van hun indrukwekkende schip en laten veel interessante dingen zien. Hoe is het om te varen met zo’n groot schip, wat komt er bij kijken en hoe leven ze aan boord. Op al die vragen krijg ik antwoord door het zelf te beleven. Ik krijg onder andere het geavanceerde computer systeem te zien wat heel belangrijk is alles aan boord. Er is zelf een luchtdruksysteem waar ze gebruik van maken als er gevaarlijke stoffen in de buurt zijn. Net zoiets als in een vliegtuig. Ook krijg ik te zien waar ik de nacht ga doorbrengen en dat is een prima plekje!
Ik vind het geweldig om te zien hoe serieus Erik en Diana bezig zijn met de uitvoering van hun werk. Het is meer dan sturen alleen.

Ook zie je in de vlog dat ik mijn raamlijsten krijg. Het is een hele transformatie in het interieur van de VB002. De patrijspoorten worden ook geplaatst en daarvoor haal ik een vlot op bij de vereniging om er goed bij te kunnen komen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot haha.

En het is zover ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!


Veel plezier met kijken!

Groeten Kees & ChiKo


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.


Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala
Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nlCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.