#WOESTIJN #CAMPERPLAATS #COSTA’S
In deze vlog zie je dat we ontwaken in een Hollywood decor. We staan in op een gave camperplaats in de Tabarnaswoestijn. Het heeft heel veel geregend en dat is bijzonder want dat gebeurt zeer zelden. We bekijken de omgeving dat veel weg heeft van een Western decor, niet voor niets dat hier heel veel films (vooral spagetti Westerns) zijn opgenomen. Recentelijk nog diverse scenes van de serie Game of Thrones. Je hebt er ook een aantal atractieparken waar je kunt lopen in een echt Hollywood decor.

Ook zie je dat we richting Malaga gaan gaan, maar dat een camperplek vinden daar een hele uitdaging is. Alle campings zijn bezet. Gelukkig krijgen we een waardevolle tip van Myran en Peter die daar met hun camper staan op een mega parkeerplaats. Er is nog ruimte maar we weten niet wat we zien! Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.