#VAARTRIP #UITDAGINGEN #STROMING
Samen met mijn pa en de 2 honden vervolgen we onze vaartrip richting Friesland. Je ziet ons bezoek aan Doesburg, waar we s’morgens een leuke verrassing krijgen van een fan. We verlaten de haven van Doesburg en gaan verder over de IJssel richting Zutphen. Bij aankomst begint het keihard te regenen en hebben we ons maar niet te druk gemaakt. De volgende dag zijn we de Hanzestad gaan verkennen. Wat een onwijs leuke stad is dat zeg! Zoveel horeca en er hangt een leuke sfeer. En heel veel torens, niet voor niets wordt Zutpen de torenstad genoemd.

Trixie heeft weer eens haar kans schoon gezien om te ontsnappen van boord, maar gelukkig hebben we haar kunnen vangen in een tuin.
Veel plezier weer met kijken en tot de Vloggende Bestemming!


De volgende dag staat Deventer op de planning en dat is ook al zo’n leuke stad. We lagen hier in de jachthaven die buiten het centrum ligt, maar met de huurfietsen waren we er zo.

In de volgende vlog zie je dat we het stadje Hattum aandoen.

Zondag 10:00 uur kan je weer kijken naar een nieuwe vlog!

Groeten Kees & ChiKo


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.
Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala
Bunkerstation Delta Dordrecht


Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.