#VAARTTRIP #FRIESLAND #SLEEPBOOT
In deze vlog zie je dat wel vertrekken vanuit Ossenzijl en onze vaartrip voortzetten. Het wordt onderweg steeds drukker met bootjes, het lijkt wel of iedereen met zijn bootje naar Friesland is gekomen. Wel gezellig hoor, maar soms is het uitkijken geblazen en even wachten op een sluis/bruggang. Onderweg zijn er veel mensen die ons herkennen en zwaaien er vrolijk op los. We stoppen onder andere in deze aflevering in Langweer. Het is een klein dorpje dat draait om de watersport en hier is het ook erg druk. We hebben het laatste plekje in de jachthaven en het is hutje mutje. Voor mij iets te druk, vooral omdat het verschil tussen de rustige plekjes waar we hebben gelegen zo groot is.

De volgende dag vertrekken we riching Sneek, maar onderweg stoppen we even bij Youri Boers, hij ligt daar met zijn familie aan het Sneekermeer met een aantal histrorische schepen. Youri is 20 jaar en bezit een oude sleepboot die hij helemaal opgeknapt heeft en van de ondergang heeft gered. We krijgen een rondleiding op zijn schip en ook een oude sleepboot die nog een stoommotor heeft! Heel leuk om te zien.

We komen aan in Sneek en liggen in het centrum, niet helemaal bij de Waterpoort, want daar was het te druk voor. We hebben een leuke ligplek bij een mooie ophaalbrug. We krijgen bezoek van een hele nieuwsgierige oudere man die hoorde dat er een vlogger in de stad lag met een boot. Hij stapte op zijn fiets om te gaan kijken bij de VB002 en ons van alles vroeg en leverde een heel leuk gesprek op.

Veel plezier met kijken!


Zondag 10:00 uur kan je weer kijken naar een nieuwe vlog!

Groeten Kees & ChiKo


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.
Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala


Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.