#klussen #boot #watersport
In deze vlog zie je dat we weer lekker gaan klussen aan boord. Mijn vader komt me weer helpen om het de gootsteen te installeren in mijn aanrecht. Dat was een heel gedoe want we moesten het gat in het aanrecht vergroten om het passend te krijgen. Een dat is een flinke uitdaging om in marmer te zagen. Een grote stofbende werd het, werkelijk alles zit onder het stof.

Maatje Patrick komt aan boord met voorbeeldjes van wrapfolie die ik op mijn aanrecht wil plakken om het weer modern en strak te krijgen. Best moeilijk kiezen!

En mijn technische hulplijn Thijs komt de dieselheater installeren, dat zie je in de volgende vlog!

Ook ben ik bezig om te kijken of dubbelglas een uitkomst voor mijn vochtprobleem kan bieden. Een flinke investering maar, wil wel serieus kijken naar die optie.


Mocht jij ideeen hebben rondom alles dat met mijn schip te maken heeft laat het dan vooral weten in de commentaren onder deze video. O ja….. misschien weet je nog wel een leuke naam?

En mijn vlogs zijn nu ook te zien via https://watersport-tv.nl het super leuke online platform voor de watersport liefhebben en ik ga ook voor hun hele leuke dingen doen.

Kortom…… er gaat heel veel gebeuren de aankomende tijd dus hou mijn kanaal in de gaten en abonneer ook even en druk op het belletje zodat je meteen ziet wanneer er een nieuwe video is.

Veel plezier met kijken!

Tot de Vloggende Bestemming

Groetjes Kees & ChiKo

Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *