#CHAOS #BOOT #KLUSSEN
In deze vlog zie je dat we verder gaan met de refit van mijn dashboard op mijn boot en nog wat andere klusjes gaan doen. Ik heb mooie aluminium panelen laten maken met uitsparingen voor de instrumenten. Erik helpt mij hierbij en ik ga aan de slag om de boel netjes af te kitten. Maar dat blijkt nog moeilijker te zijn dan ik dacht. Het wordt een grote bende en zit er van top tot teen onder. Of het uiteindelijk nog goed komt zie je in deze vlog.

En we maken ons op voor de eerste vaartocht van dit vaarseizoen. Ik ga samen met Mirjam mee in een konvooi van 9 motorjachten. Het tripje is georganiseerd door de haven vereniging en wordt vast heel gezellig. Ook neem ik nog even een kijkje op het motorjachtje van Mirjam. Ze is super trots op haar boot en vriend Jaap is flink aan het klussen. In de volgende vlog zie je dat we vertrekken voor een avontuurlijk weekend naar het Haringvliet en gaan we een bezoek brengen aan het eiland Tiengemeten.

Veel plezier met kijken!


De elektrische vouwfiets die ik rij komt van de firma Lacros uit Schijndel en voor de volgers van De Vloggende Bestemming is er nu een korting van 5% op het hele assortiment. De actie loopt t/m 17 maart 2024. Je kan de kortingscode DeVloggendeBestemming toevoegen in de winkelmand op de website van Lacros.

Dit is de link; https://www.lacros.nl/nl/

De fiets die ik heb uitgezocht is de Gemini. Als je meer informatie wilt kan he contact opnemen met een van de medewerkers van de firma.

De Fatbike fiets die je in de vlog ziet komt van Himiway en is te bestellen via de onderstaande link.

https://nl.himiwaybike.com/products/himiway-electric-fat-bike?sca_ref=2790336.kcxuISY3g5
Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.