#CAMPER #STORM #BOOT
In deze vlog zie je het laatste deel van onze campertrip van 6500 km. We vertrekken vanuit Saint-Priest-les-Fougeres en gaan richting huis en hebben nog 1 tussenstop vlakbij Parijs. Het wordt even spannend, want er raasde een zware stom door in Nederland. Maar voordat we weer in de VB00PA stappen krijgen we eerst nog een rondleiding over het landgoed van Bas en Armand. Heel interessant allemaal!

Binnenkort kan je bij de heren een prachtige Gite huren. Kijk even op hun website want ik kan je het erg aanbevelen om daar eens even lekker te onthaasten en te genieten van de rust en natuur.
https://www.moulin-neuf-1605.com

Veel plezier weer met kijken!

Groeten Kees & Theo
ChiKo & Trixie


Het ‘De Vloggende Bestemming’ puntvlaggetje (en andere leuke merchandise) is vanaf nu verkrijgbaar in de webshop!

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.Het is zover ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala
Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nlCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.