#SPECTACULAIR #BERGRIT #AFGELEID
Je ziet in deze vlog dat ik samen met mijn pa de camper eens een goede schoonmaakbeurt geven. Dat was wel nodig na weken reizen met 2 honden. Maar het resultaat mag er zijn want hij flinkt weer als nieuw!

Je ziet ook dat we een van de laatste etappes rijden van deze campertrip en gaan dwars door de Pyreneeën. Een schitterende route met vele hoogte en dieptepunten. Wij waren hier nog nooit geweest en het weer was goed om deze wegen te berijden. Als je hier winterse neerslag hebt kun je deze route beter mijden want de wegen zijn smal. S’morgens vertrokken vanuit de woestijn en nu staan we hier dus in de sneeuw! Super gaaf!

We gaan de grens over en komen kn Frankrijk daar waar we stoppen in het dorpje Gan. We staan op het grote terrein van een wijnboer die zijn zaakjes goed voor elkaar heeft. We staan gratis maar wel zo leuk om nog een aantal flesje wijn mee te nemen. Maar eerst proeven. De dag erop rijden we naar Saumur en die stad gaan we ontdekken in de volgende vlog.

Veel plezier met kijken!De Fatbike fiets die je in de vlog ziet komt van Himiway en is te bestellen via de onderstaande link.

https://nl.himiwaybike.com/products/himiway-electric-fat-bike?sca_ref=2790336.kcxuISY3g5

De elektrische vouwfiets die ik rij komt van de firma Lacros uit Schijndel en voor de volgers van De Vloggende Bestemming is er nu een korting van 5% op het hele assortiment. De actie loopt t/m 17 maart 2024. Je kan de kortingscode DeVloggendeBestemming toevoegen in de winkelmand op de website van Lacros.

Dit is de link; https://www.lacros.nl/nl/

De fiets die ik heb uitgezocht is de Gemini. Als je meer informatie wilt kan he contact opnemen met een van de medewerkers van de firma.

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.