#SPANNEND #BEROEPSVAART #DRUK
In deze vlog zie je dat we de trossen weer los gooien om terug naar de thuishaven te gaan varen. We vertrekken vanuit de jachthaven De Put en gaan via het Vuile Gat, het Haringvliet op en daarna het Hollands Diep. Dan is het gedaan met de rust, naast dat er een stevige bries staat komt er ook steeds meer beroepsvaart om ons heen. Het is een heel gepuzzel om er met ons konvooi doorheen te komen, dat levert soms spannende momenten op, maar is ook weer een uitdaging om te klaar te spelen op veilige wijze. Mirjam staat aan het roer en samen loodsen we de VB002 over de vaarweg. Het begint ook nog eens flink te plenzen onderweg.

Wat we allemaal beleven zie je weer in deze vlog!


Veel plezier met kijken!


De elektrische vouwfiets die ik rij komt van de firma Lacros uit Schijndel en heb ik gekregen om hem uit te proberen. Voor de volgers van De Vloggende Bestemming is er nu een korting van 5% op het hele assortiment. De actie loopt t/m 17 maart 2024. Je kan de kortingscode DeVloggendeBestemming toevoegen in de winkelmand op de website van Lacros.

Dit is de link; https://www.lacros.nl/nl/

De fiets die ik heb uitgezocht is de Gemini. Als je meer informatie wilt kan he contact opnemen met een van de medewerkers van de firma. De korting ontvang je ook als je naar de showroom in Schijndel gaat om een proefrit te maken op een van de fietsen.

De Fatbike fiets die je in de vlog ziet komt van Himiway en is te bestellen via de onderstaande link.

https://nl.himiwaybike.com/products/himiway-electric-fat-bike?sca_ref=2790336.kcxuISY3g5
Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *