#SPANNEND #BOOT #SLUIS
Afgelopen weekend ben ik met Mirjam naar Gorinchem gevaren met de VB002. We hadden een reunie van de mensen die ik heb ontmoet op het Grevelingenmeer. Om de Lingehaven van Gorinchem in te komen moet je de Lingesluis door en die bleek toch smaller te zijn dan ik had gedacht. Hij is 4.5 meter breed en mijn boot 4 meter. Het was nog even een spannend of dat ging lukken. In deze vlog zie je hoe we dat beleefd hebben.

En ik neem je weer mee op onze campertrip door Oostenrijk. We vertrekken vanuit Ehrwald en willen Innsbruck gaan bezoeken. We besluiten een toeristische route te nemen en de snelweg te vermijden. Dat hebben we geweten! We rijden over prachtige wegen, maar ook af en toe heel smal voor onze camper. Ook stoppen we nog even in Kuthai, in de winter een populaire wintersportplaats, maar op het moment dat wij er zijn is het een verlaten gebied, waar druk gewerkt wordt om voor te bereiden op het komende wintersportseizoen.

Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.