#SLUIS #BRUG #URK
In deze vlog zie je dat we in Grou liggen en we verschillende dingen tegen hebben. Toen ik in de box wilde varen stond stond er een sterkte zijwind en moest mijn boegschroef veel gebruiken en heb hem net iets te langs gebruikt, want hij stopte ermee. We kwamen erachter dat de zekering stuk is gegaan en gelukkig niet de boegschroef. Gelukkig kwam er snel een volger van de vlogs langs om er een langs te brengen. Ik heb er nu een op voorraad voor het geval het weer gebeurd. Het is regenachtig in Grou en hebben het dorpje even bekeken, maar door het slechte weer is er weinig te doen. We gooien de trossen los en gaan door naar onze Vloggende Bestemming!

We zette koers naar Lemmer en kom onderweg nog langs Sneek, de plek waar ik een week heb gelegen met de VB002.

We kunnen in Lemmer het laatste vrije plekje bemachtigen en liggen prachtig in het centrum. Het is een prachtige plek met veel horeca en winkeltjes.
We besluiten zelf een potje te koken, want iedere dag uit eten gaan is ons te duur. En mijn pa had weer zijn best gedaan hoor en hebben lekker zitten smikkelen!
Toen het donker was werd het echt prachtig met de verlichte kerk die weerspiegelde in het gladde water.

Veel plezier met kijken!


Zondag 10:00 uur kan je weer kijken naar een nieuwe vlog!

Groeten Kees & ChiKo en Theo & Trixie


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.
Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne SahupalaCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *