#SCHADE #CAMPER #PUINHOOP
In deze vlog zie je dat we vertrekken vanuit Gerlos en een flinke ruk willen rijden. We gaan de grens over en komen in Duitsland, maar krijgen ook te maken met een wegafsluiting. Na een lange reis besluiten we te stoppen in Dettenhausen. Mijn pa wil de camper inparkeren en daarbij gaat het niet helemaal goed. De samenwerking tussen mij en mijn pa was niet helemaal optimaal en nu zitten we met de gebakken peren. Het voorval staat wel op camera want stond dus te filmen.
In de volgende vlog gaan we weer verder met de camper en dan bezoeken we Saarburg. Een prachtige stad dus kijk zeker even mee met onze belevenissen daar.

En in deze vlog zie je dat mijn pa een taart gaat bakken voor mijn verjaardagsfeestje op Zaterdag 26 November in cocktailbar Blauwpoort. We zijn te gast bij Fiona van Coffeelicious Bakery en daar gaat het dus gebeuren. Mijn pa bakt dus voor het eerst een taart en dat levert hilarische momenten op.

Veel plezier met kijken.

Hieronder een overzicht van de plaatsen die wij hebben bezocht tijdens onze trip.

1 – Tolkamer – Parking Rijnkade – Nederland
2 – Dusseldorf – Parkplatz Rheinterasse/Tonhalle – Duitsland
3 – Koblenz – KnausCamp Rhein-Mosel – Duitsland
4 – Bacharach – Stellplatz Sonnestrand – Duitsland
5- Heidelberg – Camping Heidelberg aan de Neckar – Duitsland
6 – Heidelberg – Wohnmobilstellplatz Heidelberg – Duitsland
7 – Rothenburg ob der Tauber – Stellplatz Rothenburg – Duitsland
8 – Landsberg am Lech – Waitzinger Wiese – Duitsland
9 – Schwangau – Camping Bannwaldsee – Duitsland
10 – Ehrwald – Camping Dr. Laut – Oostenrijk
11 – Innsbruck – Parkplatz Kaiserjagerstrasse 1 B bij voetbalveld – Oostenrijk
12 – Oberkrimml – Parking Naturpark en gasthof Finkau – Oostenrijk
13 – Gerlos – Alpencamping Gerlos – Oostenrijk
14 – Dettenhausen – Wanderparkplatz am Herzog-Jager Pfad – Duitsland
15 – Saarburg – Reisemobilpark Saarburg – Duitsland
16 – Graach an der Mosel – Sun-Park Mosel – Duitsland
17 – Gerlostein – Hier hebben we overmacht bij een kennisZaterdag 26 November vier ik mijn 41e verjaardag en het lijkt me super leuk dat met jullie lieve trouwe volgers te doen. En wel in Cocktailbar Blauwpoort, we maken er een gezellige middag van en ook kinderen zijn van harte welkom en de entree is gratis! De consumpties zijn voor je eigen rekening, maar ik zal zorgen dat er taart is. Mijn pa komt ook gezellig met Trixie en Tiny en de brandweerwagen staat voor de deur en dan kan je die ook nog even bekijken. Ik heb er zin in en laat vooral even weten of je komt!

Locatie; Cocktailbar Blauwpoort, Blauwpoortsplein 9 in Dordrecht.
Parkeren in het centrum is tegen betaling en kan op straat of in een van de vele garages.

Hopelijk zie ik je dan!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.