#CAMPER #POLITIE #SPANJE
In deze vlog brengen we een bezoek aan Peñíscola een prachtig stadje dat we echt gezien moeten hebben. Het is een decor van veel films en serie’s en als je de vlog ziet snap je waarom. Helemaal leuk is dat we het stadje gelegen op een schiereilandje verkennen met de fietsen en hondenfietskar.

Na Peñíscola gaan we richting Valencia! Ik heb daar zo’n zin in want is een van mijn favoriete steden. Mijn pa is er nog nooit geweest, rede te meer om het hem ook te laten zien, maar dat zie je in de volgende vlog.

Ook zie je dat we bezoek krijgen van de politie die een dringend verzoek aan ons doet. Je ziet het allemaal in deze vlog!

Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.