#PANIEK #SPOORBRUG #BOOT
Deze vlog staat weer bol van de avonturen! Aan het einde zie je dat mijn pa en ik een paniekmomentje hadden onder de spoorbrug van Weesp. De brug is 3,70 meter hoog en mijn boot een aantal centimeter lager, maar dat bleek toch niet helemaal het geval.

Maar eerst neem ik je mee naar Harderwijk. We gaan op stap in dit mooie vestingstadje met Lucienne van The Coffee Lodge. Zij heeft een super leuke micro koffiebranderij in Harderwijk. Samen met mijn pa ben ik uitgenodigd om er een kijkje te nemen. Erg leuk om te zien hoe dat proces werkt. We hebben verschillende koffiebonen geproefd want daar zit best verschil in tussen de verschillende landen. En helemaal leuk is dat ik binnenkort mijn eigen koffie krijg voor in de webshop van De Vloggende Bestemming.

Ook neemt Lucienne ons mee naar een palingrokerij en museum. En tot slot naar ijssalon en patisserie Patrijs, waar je niet langs mag lopen zonder wat geproefd te hebben.

We gooien de trossen weer los van de VB002 en gaan via de Randmeren op naar Muiden. Het grote water is gelukkig lustig en ook wel weer mooi om zo die wijdsheid te ervaren.

We laten het eiland Pampus op stuurboord liggen en gaan bij Muiden naar binnen. Komen langs het prachtige slot Muiden en passeren heel veel peperdure schepen. Heel mooi om te zien!
We duiken de Grote Zeesluis in, het is een ware attractie want er is een druk terras aan de sluiskade gevestigd met mensen die niet alleen smullen van eten en drinken, maar ook van alle capriolen die de watersporters uithalen in de sluis. Het is nog wel eens ruzie. Gelukkig gaat het bij ons goed en komen we de schitterende Vecht op gevaren. Maar net voor Weesp komt de spoorbrug in zicht en die heeft dezelfde hoogte als mijn boot. We besluiten het erop te wagen, maar dat ging niet helemaal zonder slag of stoot.

Veel plezier met kijken!


Groeten Kees & ChiKo en Theo & Trixie


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.
Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne SahupalaCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.