#jacht #varen #avontuur
In deze vlog zie je dat ik samen met maatje Merijn en hond ChiKo de boot vanuit Tholen naar Willemstad ga varen. Zoals je in de vorige vlog zag zaten we meteen al vast in ondiepte net bij het verlaten van de haven. Ik wilde oefenen met manoeuvreren, maar kwamen net buiten de boeien. Na een tijdje konden we het schip gelukkig los krijgen en konden we onze trip voortzetten. Best spannend want het was best druk op de vaart. Ook kwamen we achter een vrachtschip te liggen in de Volkeraksluis en zorgde voor flink wat schroefwater. Gelukkig lagen we goed vast en verliep dat gesmeerd. We komen aan in de haven van het vestingstadje Willemstad dat nu volledig uitgestorven was. Merijn ging van boord en heb samen met ChiKo de eerste nacht doorgebracht op het schip. Dat was even wennen dus en het slapen ging wat onrustig. De volgende dag is mijn vader aan boord gekomen en hebben we de boot naar de thuishaven in de ‘Nieuwe Haven’ van Dordrecht gebracht. Ik lig daar in een mooie box bij de Koninklijke Dordtse roei en zeilvereniging. Een prachtige plek in de binnenstad van Dordrecht.

De komende tijd zal ik verblijven aan boord en ga ik wat verbouwen aan het schip en dat zal ik ook gaan vastleggen voor de vlogs.


Mocht jij ideeen hebben rondom alles dat met mijn schip te maken heeft laat het dan vooral weten in de commentaren onder deze video. O ja….. misschien weet je nog wel een leuke naam?

En mijn vlogs zijn nu ook te zien via https://watersport-tv.nl het super leuke online platform voor de watersport liefhebben en ik ga ook voor hun hele leuke dingen doen.

Kortom…… er gaat heel veel gebeuren de aankomende tijd dus hou mijn kanaal in de gaten en abonneer ook even en druk op het belletje zodat je meteen ziet wanneer er een nieuwe video is.

Veel plezier met kijken!

Tot de Vloggende Bestemming

Groetjes Kees & ChiKo

Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala

Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.