#VERHUISD #DRONE #NEERGESTORT
Ik ben verhuisd! Na lang er over na gedacht te hebben toch het besluit genomen om te verkassen en de VB002 een nieuwe ligplaats te geven. In deze vlog zie je waarheen en wie mij heeft geholpen met de hele onderneming.

De afgelopen week heb ik een beetje pech gehad, want mijn drone heb ik zwemles gegeven. Ik heb al heel veel gevlogen met drones in mijn leven en ben altijd geconcentreerd als ik vlieg. Maar ik was boven de tuin van mijn pa aan het vliegen om te kijken waar de honden ontsnappen, zo heb je een mooi overzicht en kon ik ze betrappen, maar dat liep even anders. Ik kwam in de boom terecht en dat is op zich niet zo erg, maar wel als er een vijver onder ligt haha. Hij kreeg dus zwemles en daar is ie niet gek op. Gelukkig heb ik in mijn netwerk iemand die daar wel wat mee kan en hem weer kan reanimeren. Hans Cortie, beter bekend als de Drone Doctor is in zijn auto gestapt vanuit Ede om hem op te halen en hem te repareren. Binnenkort krijg ik hem terug en hoop dat hij er weer nieuw leven in heeft kunnen blazen.

Veel plezier met kijken!

Groeten Kees & ChiKo


Dit is de link naar het Podcast interview van ‘VerhalenSmeders’
https://open.spotify.com/episode/500UrERtmx4hPfzdFyuTW4?si=BPvHKrnpRrim5x-WhIiTBA&nd=1


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.
Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne SahupalaCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.