#STOOMSLEEPBOOT #SPECTACULAIR #ALPEN
In deze vlog zie je dat ik samen met ChiKo mee mag varen met de prachtige Pieter Boele. Er staat een spectaculaire bestemming op het programma, want het historische stoomsleepboot vaart mee tijdens het uitvaren van het enorme cruiseschip van de Holland Amerika Lijn vanuit Rotterdam. Gasten van het Maritiem museum mogen meevaren om de opvarenden van de ‘Rotterdam’ uit te zwaaien. Dit alles ter ere van het 150 jarig bestaan van de maatschappij. Mijn buurvouw Nathalie en haar hondje gaan ook gezellig mee.
We kijken onze ogen uit. In de volgende vlog zie je het vervolg.

Ook vervolgen we onze campertrip en vertrekken we vanuit Landsberg am Lech en komen we steeds dichter bij de Oostenrijkse grens. Ons doel is om het kasteel Neuschwanstein te bezoeken, maar dat ging niet zonder slag of stoot.

Veel plezier met kijken!

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.