#ZEILBOOT #SPANNEND #KLAPGIJP
Deze vlog staat weer bol van de avonturen!
Vanuit het centrum van Sneek varen we riching De Alde Feanen. Een prachtig natuur gebied waar je heel veel mogelijkheden hebt om af te meren op hele mooie plekjes.
We liggen met de VB002 voor het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Alde Feanen. Trixie heeft het weer voor elkaar en weer te ontsnappen van de boot en loop achter het hek van het bezoekerscentrum dat dan nog gesloten is. Ze huppelt er vrolijk rond maar het was een heel ding haar daar te vangen.
We bezoeken de tentoonstelling ‘geraakt’ dat een indrukwekkend verhaal verteld over een neergehaalde Lancaster bommenwerper in de Tweede Wereld oorlog.
Ook bezoeken we met de VB003 het monument dat is gemaakt op de plek waar het toestel is neergestort.
We gooien de trossen weer los en vertrekken weer naar Sneek. Mijn vader gaat samen met Trixie een klein weekje van boord om zijn eigen dingetjes weer te doen en ik heb een prachtige plek in een commerciele haven vlakbij ‘De Potten”
Shark Sups is in deze haven gevestigd en geven er veel suples en verhuren ook verschillende bootjes maar de net opgeknapte haven is nog lang niet vol en heb ik een lekker rustig plekje voor een week.

Ook zie je in deze vlog dat ik met mijn pa en mijn neefje Kevin gaan zeilen. Dat was heel lang geleden en dat is goed te zien in de vlog haha. We moesten er weer even handigheid in krijgen. Er stond een flinke wind en maakte een klapgiek, waardoor we bijna om gingen!

Veel plezier met kijken!


Woensdag 20:00 uur kan je weer kijken naar een nieuwe vlog!

Groeten Kees & ChiKo


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.
Credits aan:

Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nl
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala


Camera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1 en DJI Mini 2

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.