#CAMPER #OBSTAKELTJE #BERGEN
In deze vlog zie je dat we ontwaken op grote hoogte met wel heel bijzondere buren! Wat is de Sierra Nevada mooi en hebben genoten van de skiavonturen en de prachtige uitzichten, maar het is weer tijd om naar de vloggende bestemming te gaan. We gaan naar Alcala La Real, we slaan Granada even over, want daar zijn mijn pa en ik allebei al eens geweest en hebben al best veel grote steden bezocht de afgelopen tijd en willen nu even een wat kleinschaligere plek bezoeken. We maken een prachtige dalafdaling en ik kijk omdat ik bijrijder ben zo de diepte in en dat is soms best even slikken, maar het is heel indrukwekkend. We hebben een mooie camperplek in Alcala la Real maar het stadje valt ons een beetje tegen, wat wel heel interssant is dat er heel veel gebeurd rondom landbouw, waar je ook kijkt zie je olijfbomen en wij duiken ook nog even een olijfgaard in.

Ook zie je dat ik aan boord van mijn boot aan de slag ga met wat schilderwerk en ga een kastje opknappen zodat het er weer fris uit ziet!

Veel plezier met kijken!

Hieronder de link van de Himiway Cruiser fatbike waar ik al heel veel plezier van heb gehad tijdens deze trip!

https://nl.himiwaybike.com/products/himiway-electric-fat-bike?sca_ref=2790336.kcxuISY3g5

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.

Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.