#ONDERHOUD #BOOT #OEPS
In deze vlog zie je dat ik samen met Erik groot onderhoud ga plegen aan mijn Daf 615 die mijn jacht voortstuwd. En dat dat hoog tijd werd kan je gaan zien. En het ging ook niet helemaal vlekkenloos, maar dat lag meer aan mij. Erik geeft weer veel nuttige info voor mij zodat ik het de volgende keer misschien wel zelf kan doen.

Ook ga ik op bezoek bij mijn buurman Arie Leeuwis en zijn vrouw Caroline die vlak bij mij liggen in de haven met hun motorjacht Henrique.
Ze staan op het punt om te vertekken voor een vaartocht van duizenden kilometers richting Denemarken en Zweden. Ik kijk mee bij de laatste voorbereidingen en hoor wat hun plannen zijn.

Arie gaat regelmatig een Report doen van hun reis in mijn vlog en dat is super leuk! Maar Arie heeft zelf ook een Youtube kanaal waar hij wat vlogs op zal gaan uitzenden.

Je vind hem hier:

Veel plezier weer met kijken!

Groeten Kees & Theo
ChiKo & Trixie


Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Abonneer op mijn kanaal en druk op het belletje dan zie je wanneer er een nieuwe video online staat.Het is zover ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petje.af/devloggendebestemming

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar devloggendebestemming@gmail.com voor de mogelijkheden!

Mijn vlogs zijn ook te zien via https://watersport-tv.nl​ het super leuke online platform voor de watersport liefhebber.Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsongwriter. JasonvanVelzen.com
Titelsong zangeres. Marlayne Sahupala
Illustaties Mignon Nusteling Studiostoutshop.nlCamera: Sony ZV1
Iphone 11 pro max

DJI Pocket 2
Actioncam: Gopro Black edition

Drone: DJI Mavic Pro 1

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.