#OBSTAKELS #ROADTRIP #SCHOTLAND
In deze vlog laat ik je een aantal bijzondere plekken in Schotland zien. We bezoeken onder andere Dunnottar Castel dat op een 440 miljoen jaar oude rots ligt op 50 meter hoogte. Een magische plek en is het meest gefotografeerde kasteel van het land. Ook zijn we in het kustplaatsje Stonehave. Daarna gaan we de binnenlanden in en daarmee ook de highlands dus daar het landschap drastisch veranderen. Maar we komen ineens voor een wegopbreking terecht en moeten 35 kilometer terugrijden.

We komen langs Balmorar Castle het voormalig zomerverblijf van de overleden Queen Elisabeth, een indrukwekkend landgoed.

We vinden een hele mooie plek om de nacht door te brengen en we hebben een onwijs mooi uitzicht en een uitdagend riviertje voor de deur. Wat ik daarmee bedoel zie je in deze vlog.


Veel plezier met kijken!


Je kan me via het platform petje.af steunen, zodat ik mijn vlogs kan blijven maken! Via de onderstaande link kan je een zien hoe.

https://petjeaf.com/devloggendebestemming

Kijk voor leuke merchandise artikelen op mijn website en help me zo meer leuke vlogs te kunnen blijven maken.

Wil jij een persoonlijke Vloggende Boodschap van mij ontvangen voor iemand die bijvoorbeeld jarig is of iemand die wel even wat positiviteit kan gebruiken? Bestel jou boodschap snel via mijn website.

https://www.devloggendebestemming.nl/winkel

Ik heb mijn eigen website https://www.devloggendebestemming.nl. Ik ben er heel trots op! Ik heb zelfs een heuse webshop met merchandise. Ga zeker even een kijkje nemen want er staan leuke verhalen op mijn site!

Vind jij het leuk om met jou bedrijf/merk zichtbaar te zijn in de vlog? Mail dan naar info@devloggendebestemming.nl voor de mogelijkheden!

Credits aan:

Website realisatie Vanoo Media
Titelsong RandyDerkhof.nl

Opmerking toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *